Ik ben zorgkundige in de thuiszorg.

Ik weet van 1 cliënt die de spuit niet wou maar aangespoord werd door de thuis verpleging. Donderdags kreeg hij de spuit en die zaterdag is hij overleden.

Mijn eigen moeder “moest” 2 spuiten nemen waar zij woonde in de serviceflat. Ik heb haar plaatselijke huisdokter aangesproken en die was/is echt niet op de hoogte van het feit dat de vaccins slechts een voorlopige goedkeuring van EMA hebben. Nu zit mijn moeder in het rusthuis en daar “moeten” de mensen ingeënt zijn.

Trouwens niemand die ik ken en de spuit heeft gehad, heeft uitleg gekregen over wat er in zit en mogelijke bijwerkingen en dat het nog in de testfase zit.

Mijn oudste zoon heeft ondanks mijn vraag om het niet te doen toch de 2 spuiten Moderna laten zetten en heeft nu een ontstoken hart met misschien blijvende gevolgen….

 

Anoniem