Ik wil graag anoniem getuigen wat mij allemaal overkomen is in het kader van het hele Coronagebeuren.

 1. Omdat ik overtuigd ben van de schade die de coronamaatregelen aanrichten en omdat ik grote vraagtekens stel bij de (snel verplichte) inspuiting tegen  Covid19, was ik eind april, begin maart 2021 actief begonnen met het in brievenbussen steken van flyers. Deze bevatten enerzijds een uitnodiging tot de wereldwijde vredevolle mars op zaterdag 20 maart in Brussel. Anderzijds werd de burger via de andere flyer bewust gemaakt van wetenschappelijk onderbouwde gevaren (mét vermelding van bronnen) die (bewust) worden verzwegen in de MSM.

  Op dinsdag 16 maart in de voormiddag werd ik tijdens mijn ronddelen tegengehouden door de politie. Zij waren getipt door een bewoner die van mening was dat ik gevaarlijke informatie verspreidde. Ik werd bijna een uur opgehouden terwijl men, via telefonisch contact, onderzocht of ik moest worden aangehouden. Uiteindelijk werd mij letterlijk gezegd: ‘U mag uw tocht verderzetten. U doet niets onwettelijks. Maar u zal waarschijnlijk nog worden tegengehouden. Maar de politie is gebriefd en weet ervan. U zal dus gewoon verder mogen doen.’

  Op woensdag 17 maart in de voormiddag, was ik volop bezig flyers te verdelen in een andere gemeente in de politiezone. Plots stopte opnieuw een politiewagen naast mij. Het was tot mijn grote verbazing dezelfde agent van de dag voordien die mij staande hield. Hij had mij op één of andere manier getraced. Hij overhandigde mij een brief en zei letterlijk ‘Mijn  baas heeft verder gezocht en toch nog iets gevonden om tegen u een PV op te stellen. Op uw flyers staat geen verantwoordelijke uitgever. Hiervoor krijgt u een PV en u moet naar het kantoor komen voor verhoor.’

  Ik ben op afgesproken datum naar het politieverhoor gegaan. Het verliep correct (opnieuw door zelfde agent) maar opnieuw werd ik als onverantwoordelijke bestempeld die de volksgezondheid in gevaar bracht door zulke informatie te verspreiden.

  Mijn zaak zou naar parket worden gestuurd die dan zou beslissen welke straf mij zou worden opgelegd.

 2. In de Colruyt werd ik geïntimideerd door personeel toen ik mondmasker had afgezet omdat benauwd. Ik zei dat ik er niet tegen kon. Men vroeg mij dan naar een medisch bewijs hiervan. Een hevige discussie volgde (ben nooit beginnen schelden of ander agressief gedrag getoond. Ik heb mij enkel verbaal verdedigd op een beschaafde manier.) Er werd gedreigd met politie indien ik geen mondmasker opzette. Ik heb dit uiteindelijk gedaan. Aan de kassa werd de kassabediende duidelijk op moment zelf via telefoon op hoogte gebracht van wat gebeurd.

  Ik ben huilend thuisgekomen. Nu vormt elk bezoek aan de Colruyt voor mij een enorme stressfactor. Ik zie op tegen elk bezoek. Bovendien mijd ik andere winkels waar ik voorheen snel eens binnenwipte. Ik mijd evenzeer mijn wekelijkse marktbezoek. Het bezorgt mij stress.

 3. Mijn kinderen werken in de medische sector. Daar is de druk groot zich te laten vaccineren. Dit leidt tot spanningen, stress, ongerustheid binnen het gezin.

Anoniem